×
Den version av webbläsare du använder stöds tyvärr inte av dahl.se.
Tillbaka

Danfoss Installer Life – helt enkelt

Vi har tagit oss an uppdraget att göra ditt liv som VVS-montör enklare. Nu tänker du ”jaha, hur ska Danfoss kunna underlätta min vardag?” och vi förstår att du tänker så. Vi vet att vi inte har en 100 % perfekt lösning, men vi tror att vi är en bit på vägen.

Vi har nämligen samlat en hel del information som vi tror att du behöver och som kan förenkla ditt jobb. På Installer Life hittar du bland annat:

- Produkter och möjlighet att jämföra dem

- Tips och trix

- Instruktionsvideos

 

 Danfoss

 

Visste du det här? Genom att installera Danfoss produkter hos din kund är du med och sparar energi och värnar om miljön – du kan spara upp till 5% mer energi än vid installation av en vätsketermostat. Våra premiumtermostater med gasfylld bälg är bäst i alla lägen, speciellt på längre sikt.

Installer Life är inte helt perfekt, det vet vi. Vi har faktiskt en hel del kvar att göra. Men för att kunna göra plattformen bättre behöver vi din hjälp. Du behöver berätta för oss vad vi ska göra ännu bättre och vad du saknar på Installer Life. Det är du som är experten och vi vill hjälpa och stötta dig.

Installer Life är tillgängligt dygnet runt, var som helst när som helst. Allt du behöver är din smartphone.

 

 

Danfoss Optimal 2

Behöver dina kunder hjälp med att optimera sitt värmesystem? Du som är installatör kan effektivisera hela värmesystemet för din kund på egen hand genom att använda dig av Optimal 2.

Ett värmesystem i en byggnad består av många olika komponenter. För att få ett så effektivt värmesystem som möjligt bör man se över systemet i hela byggnaden - från undercentral till radiatortermostater. Detta går enkelt att åtgärda genom att använda Danfoss injusteringsmetod. Följ länkarna nedan för att ta reda på mer eller hör av dig till oss så berättar vi mer.

 

 

Om du stöter på några frågor eller tekniska utmaningar – kontakta oss:

Danfoss kundservice

010-888 74 00

kundservice.se@danfoss.com

SGDS gruppen AB / Box 11076, 161 11 BROMMA