×
Den version av webbläsare du använder stöds tyvärr inte av dahl.se.
Tillbaka

Miljoner möjligheter – en leverantör

  • Miljonprogrammets möjligheter – Dahl i samarbete med Bevego, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons kakel.

Brister i boendemiljö, hus som läcker energi i mängder, slitna våtutrymmen, föråldrade avlopps-, ventilations- och värmesystem… Listan på renoveringsbehoven kan te sig oövervinnerliga.


Samtidigt är storskaliga renoveringsprojekt ofta svåra att få ihop ekonomiskt, många hyresgäster klarar inte kraftiga hyreshöjningar, byggprocesserna är ibland ineffektiva och påverkar boendemiljön över lång tid.

 

Men i utmaningarna finns också stora möjligheter. 

 

Insatser för att få ner fastigheternas energiförbrukning betalar sig relativt snabbt. Med ordentlig analys och planering kan både materialkostnader och byggtider pressas. Kostnads- och energieffektiva produkter, smart prefabricering och smidig logistik löser många av problemen i renoveringen av miljonprogrammet.

 

De fem företagen Dahl, Optimera, Bevego, Kakelspecialisten och Konradssons kakel ingår alla i Saint Gobain-koncernen. Tillsammans har vi en oöverträffad bredd och kunskap om produkter och materialleveranser inom bygg- och fastighetsbranschen.

 

Vi handlar dagligen från tusentals leverantörer jorden runt för att sänka dina inköpskostnader, oavsett hur stort ditt projekt är.

 

Vi har ett fullt produktutbud med många varumärken och ett sortiment speciellt framtaget för renoveringsprojekt. Prefabricerade moduldelar sparar både tid och pengar utan att tumma på kvalitet.

 

Vår effektiva byggplatslogistik minimerar störningarna för boende, ger lägre kostnader, bättre arbetsmiljö, mindre stölder och färre skador på gods.

 

Tillsammans lyfter vi miljonprogrammet.

 

Läs mer i broschyrmaterialet nedan.

 

 

SGDS gruppen AB / Box 11076, 161 11 BROMMA