×
Den version av webbläsare du använder stöds tyvärr inte av dahl.se.
Tillbaka

Industri – lösningar för process-, gruv och verkstadsindustri

  • Vi hjälper dig inom industrin att transportera, mäta och reglera flöden. Här finns ett komplett sortiment av produkter, tillsammans med många smarta tjänster och lösningar.
  • Vi hjälper dig inom industrin att transportera, mäta och reglera flöden. Här finns ett komplett sortiment av produkter, tillsammans med många smarta tjänster och lösningar.
  • Vi hjälper dig inom industrin att transportera, mäta och reglera flöden. Här finns ett komplett sortiment av produkter, tillsammans med många smarta tjänster och lösningar.

Inom industrin måste flöden och styrning fungera, i tuffa miljöer med snabbt tempo. Samtidigt måste det finnas möjlighet till flexibilitet. Vi har produkterna, tillsammans med stöd och smarta lösningar!

 

Dahl Industri ingår i Dahl Sverige AB, Sveriges ledande handelsbolag inom VVS. Här finns hög branschkompetens och över 100 års erfarenhet av produkter för olika behov. Vi vänder oss till dig inom industrin, vare sig du jobbar inom gruvindustrin, process- och verkstadsindustrin eller energibranschen. Trygghet genom hela produktionskedjan är vad vi vill ge. Oavsett plats och tid på dygnet.

Komplett sortiment för industrin

Hos oss finns ett komplett sortiment av produkter för industrin, både för underhåll och nyproduktion:

• Marknadens bredaste utbud av rör och rördelar (både kolstål och rostfritt)
• Ventiler och mätinstrument
• Sprinkler och brandskydd
• Fästteknik
• Verktyg och förbrukningsvaror

 

Sortimentet innefattar både ledande varumärken och våra egna produkter. Allt noga utvalt för att uppfylla höga kvalitetskrav och ge dig en prisvärd, funktionell lösning.

 

Produkterna finner du på vårt centrallager i Kallhäll och på våra DahlCenter, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Alla våra leverantörer måste vara certifierade enligt ISO9001 och tillverkningen ska ske enligt Tryckkärlsdirektivets kriterier, PED.

Leveranstrygghet

Produkternas tillgänglighet är av största vikt för våra kunder och därmed ett av de områden vi ständigt jobbar med. Det innefattar även sortimentutbudet och var produkter finns tillgängliga. Butikerna anpassar sitt sortiment kontinuerligt för att bemöta behoven hos de kunder som finns i området. Det innebär att våra butiker har olika sortiment och när du är inloggad i eShop kan du se vilka artiklar och antal som finns i respektive butik.

 

Förutom butiker över hela Sverige har vi också ett stort centrallager i Järfälla, där finns ett omfattande sortiment tillgängligt dagen efter beställning. Beställa gör du via eShop, EDI, i butik eller via telefon med våra säljare.
Vi levererar dagligen till drygt 2 300 orter runt om i Sverige samt till alla våra butiker. Vill du veta mer om våra olika logistiktjänster? Läs mer här.

 

Vi erbjuder industrin smarta tjänster och lösningar:
• Effektiva logistiklösningar som kan anpassas efter olika behov.
• Kompetent och personlig service hos vår personal, som alltid finns tillgänglig
att assistera om du har frågor eller önskemål.
• Stöd som projektpartner.
• Tjänster som målning, kapning, slipning och rillning – allt för att effektivisera ditt arbete.
• Snabb service med reservdelar, via e-tjänst eller butik.
• Certifiering med unik märkning och spårbarhet. Hos oss får du chargenumret även på fakturan.

 

Välkommen att anlita Projektkontoret Industri! Vi bistår dig från den första offerten till projektets avslut – genom att erbjuda bästa möjliga pris och kvalitet. Plus tillgång till kompetens inom både juridik och ekonomi. Då kan du själv koncentrera dig på projektets kärnverksamhet.

 

Telefon: 063-16 11 96
E-post: dahlindustripk@dahl.se

 

 

Filer för nedladdning

Du kanske också är intresserad av...

SGDS gruppen AB / Box 11076, 161 11 BROMMA