×
Den version av webbläsare du använder stöds tyvärr inte av dahl.se.
Tillbaka

Kyla – produkter för industri, komfort och kommersiellt bruk

  • För dig som arbetar med kyla: Här finns produkterna tillsammans med smarta tjänster och lösningar. Både för installation och löpande underhåll.
  • För dig som arbetar med kyla: Här finns produkterna tillsammans med smarta tjänster och lösningar. Både för installation och löpande underhåll.
  • För dig som arbetar med kyla: Här finns produkterna tillsammans med smarta tjänster och lösningar. Både för installation och löpande underhåll.
  • För dig som arbetar med kyla: Här finns produkterna tillsammans med smarta tjänster och lösningar. Både för installation och löpande underhåll.

Behovet av kyla ökar konstant och är helt avgörande för många verksamheter. Flöden och styrning måste fungera, liksom löpande underhåll och service. Vi har produkterna, tillsammans med stöd och smarta lösningar!

Dahl Kyla ingår i Dahl Sverige AB, Sveriges ledande handelsbolag inom VVS. Här finns hög branschkompetens och över 100 års erfarenhet av produkter för olika behov. Vi vänder oss till dig som arbetar med kyla, vare sig det gäller teknikkyla, komfortkyla, kommersiell kyla eller industrikyla. Det gäller allt från projekt, produkter och komponenter till löpande underhåll och service. Vår specialistkompetens ligger inom VVS, som oftast ingår i kylprojekt. Men vi erbjuder även andra produktområden inom kyla, till exempel värmepumpar. Trygghet genom hela produktionskedjan är vad vi vill ge. Oavsett plats och tid på dygnet.

 

Leveransbestämmelser för Kyla hittar du här.

Komplett sortiment inom kyla

Hos oss finns ett komplett sortiment av produkter och tjänster för arbete med kyla.
• Rådgivning
• Effektiva logistiklösningar
• Tillgänglighet och personlig service
• Marknadens största lagerlagda CO2-sortiment
• Ett komplett utbud av köldmedium
• Ramaggregat som är verkstadsbyggda enligt dina önskemål
• Ventilprogram

 

Sortimentet innefattar både ledande varumärken och våra egna produkter. Allt noga utvalt för att uppfylla höga kvalitetskrav och ge dig en prisvärd, funktionell lösning.

Vi samarbetar med flera framstående kylleverantörer:

Kelvion – Tysk tillverkare av högkvalitativa värmeväxlare med ett av marknadens bredaste sortiment. 
Refra – Litauisk tillverkare med ett brett sortiment inom kommersiella kylaggregat. 
Panasonic – En världsledande producent inom komfortkyla och värmepumpar. 
Danfoss – Dahl erbjuder ett av marknadens bredaste lagerlagda Danfoss sortiment gällande aggregat, kompressorer, styr, ventiler och tillbehör.

 

Produkterna finner du på vårt centrallager i Kallhäll och på våra DahlCenter, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Alla våra leverantörer måste vara certifierade enligt ISO9001 och tillverkningen ska ske enligt Tryckkärlsdirektivets kriterier, PED.

Leveranstrygghet

Produkternas tillgänglighet är av största vikt för våra kunder och därmed ett av de områden vi ständigt jobbar med. Det innefattar även sortimentutbudet och var produkter finns tillgängliga. Butikerna anpassar sitt sortiment kontinuerligt för att bemöta behoven hos de kunder som finns i området. Det innebär att våra butiker har olika sortiment och när du är inloggad i eShop kan du se vilka artiklar och antal som finns i respektive butik.


Förutom butiker över hela Sverige har vi också ett stort centrallager i Järfälla, där finns ett omfattande sortiment tillgängligt dagen efter beställning. Beställa gör du via eShop, EDI, i butik eller via telefon med våra säljare.
Vi levererar dagligen till drygt 2 300 orter runt om i Sverige samt till alla våra butiker. Vill du veta mer om våra olika logistiktjänster? Läs mer här.

Snabb service och support

I kylprojekt är vi en kompetent och pålitlig partner. Alltid med snabb service och support, när du än behöver oss.

Vi erbjuder smarta tjänster och lösningar inom kyla:
• Effektiva logistiklösningar som kan anpassas efter olika behov.
• Teknisk support, både före och efter installation.
• Programvaror för energiberäkningar.
• Kompetent och personlig service via Kylslingan eller i butik, där vår personal
alltid finns tillgänglig att assistera om du har frågor eller önskemål.
• Stöd som projektpartner.
• Snabb service med reservdelar, via e-tjänst eller butik.
• Certifiering med unik märkning och spårbarhet. Hos oss får du chargenumret även på fakturan.

 

Välkommen att kontakta Dahl Kyla! Vi bistår dig från den första offerten till projektets avslut – genom att erbjuda bästa möjliga pris och kvalitet. Plus tillgång till kompetens inom både juridik och ekonomi. Då kan du själv koncentrera dig på projektets kärnverksamhet.

 

Testa Kyl/frys- och komfortväljaren här >>

 

Telefon: 0771-100 800
E-post: offertkyla@dahl.se

 

Filer för nedladdning

Du kanske också är intresserad av...

SGDS gruppen AB / Box 11076, 161 11 BROMMA